Glas op maat bij Glas Reniers

Glasbedrijf Reniers - Tervuren - Onze dienstenMensen zitten vandaag de dag meer en meer hele dagen binnen en daarom is het belangrijk te beschikken over goed en helder glas die u toch een klare kijk geeft op de buitenwereld.

Glasbedrijf Reniers is dan ook dé ideale partner om uw glas op maat te maken nabij Tervuren en wij voorzien hierbij in alle noden. Dit betekent dat wij zelf komen opmeten en u deskundig advies geven betreffende de juiste soort beglazing die u nodig hebt.

Nieuwbouw en renovatie

Ook bij nieuwbouw en renovatie kunt u bij ons terecht voor vervanging van enkele naar dubbele beglazing of plaatsing van volledig nieuwe hoogrendementsbeglazing regio
Tervuren maar ook in andere delen van Vlaanderen.

Verbetering EPC en energiebesparing

Wil u een betere isolatie van uw huis? Dan is het vervangen van uw enkel glas door beter isolerend dubbel glas meteen de eerste stap. Bij ons kan u zelfs kiezen voor een speciaal soort isolerend glas, voor een nog beter resultaat én een nog betere score op uw EPC (Energie Prestatie Certificaat).

Neem contact op

Ook in geval van schade, bijvoorbeeld bij vandalisme, inbraak of condensatie kunt u steeds op het vakmanschap en glas op maat rekenen van Glasbedrijf Reniers te Tervuren.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis opmeting en offerte!

Back to Top