Jarenlange ervaring in glaswerken voor grote en kleine projecten

Glasbedrijf Reniers - Tervuren - GlaswerkenDe energienormen voor het bouwen van een nieuwe woning worden steeds strenger. Maar ook bij grote renovatieprojecten dient men rekening te houden met de wettelijke normen.

Energiebesparend en milieuvriendelijk bouwen en renoveren zijn daarom niet meer zo simpel als vroeger en ook glaswerken in Tervuren of aanpalende streken voor uw huis of bedrijf speelt daarin een grote rol.

Via de ramen en deuren gaat heel wat energie verloren en daarom zijn de normen ook zo streng geworden. Bij Glas Reniers zorgen wij voor perfect passend glaswerk die wij volledig plaatsklaar maken in ons
atelier in Tervuren.

Plaatsing met oog voor detail

Met veel zorg en finesse plaatsen wij het glaswerk en zorgen wij voor een perfecte afwerking op elk vlak. Dit houdt in dat wij alle werven steeds volledig netjes achterlaten.

Concurrentiële prijzen

Naast de kwaliteit en een optimale service, bieden wij onze klanten ook steeds zeer concurrentiële prijzen. Wie in zee gaat met Glaswerken Reniers is dus zeker van topkwaliteit!

Hebt u nog vragen of opmerkingen of hebt u deskundig advies nodig betreffende glaswerk of rolluiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Back to Top