Realisaties

Onze deskundige medewerkers helpen u graag om een helder beeld te vormen van wat u precies nodig heeft.

Een perfect voorbeeld voor uw glas

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw glaswerken? Wilt u graag glas op maat bestellen, maar heeft u nog geen duidelijk beeld van uw wensen? 

Aarzel dan niet en vraag professioneel advies op maat bij Glaswerken Reniers. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om een helder beeld te vormen van wat u precies nodig heeft. In Tervuren kunt u bij ons een perfect voorbeeld vinden van wat wij te bieden hebben op het gebied van glas. Door middel van onze eerdere realisaties laten wij graag zien wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Ons team staat klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden. 

Glasbedrijf Reniers Tervuren

Uw glas op maat is onze specialiteit. Wij verzorgen dan ook alle werken en leveren een correcte prijs-kwaliteit. Zo kan u snel weer genieten van een glashelder resultaat.

BTW:BE 0727.335.197

Contacteer ons

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0475 66 51 90
Leuvensesteenweg 98 A 201 3080 Tervuren

Gratis offerte

Contacteer glasbedrijf Glaswerken Reniers voor al uw vragen over glas op maat en het maken van een afspraak. Bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier.