Renovatie of Nieuwbouw

Wij leveren op maat gemaakt glas voor zowel woningen als kantoorgebouwen.

Glas op maat voor uw renovatie- of nieuwbouwwoning

Glaswerken Reniers is de perfecte partner om uw op maat gemaakte glasprojecten in heel Vlaanderen te realiseren. Wanneer u ervoor kiest om met ons professionele team samen te werken, zorgen wij voor al uw behoeften. 

Dit betekent dat wij persoonlijk komen om de metingen uit te voeren en u deskundig advies geven over de juiste beglazing die u nodig heeft. Aarzel niet en maak een afspraak zodat we uw wensen, verwachtingen en budget kunnen bespreken. Bij Glaswerken Reniers streven we ernaar om uw glasproject tot in de puntjes te verzorgen. 

Nieuwbouw en renovatie

Wij leveren op maat gemaakt glas voor zowel woningen als kantoorgebouwen. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of renovaties, u kunt bij ons terecht. Een voorbeeld hiervan is de vervanging van enkele beglazing naar dubbele beglazing, waardoor uw woning direct energiezuiniger wordt. Daarnaast bieden wij ook de plaatsing van hoogrendementsbeglazing in Tervuren en andere delen van Vlaanderen. Ons glasbedrijf staat klaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen, of het nu gaat om kleine aanpassingen of volledige installaties. 

Verbetering epc en energiebesparing

Wilt u een betere isolatie van uw huis? Dan is het vervangen van uw enkel glas door beter isolerend dubbel glas meteen de eerste stap. Bij ons kan u zelfs kiezen voor een speciaal soort isolerend glas, voor een nog beter resultaat én een nog betere score op uw EPC (Energie Prestatie Certificaat). Dat voelt u in uw portefeuille door de dalende energieprijzen op uw factuur. Uw woning zal hierbij milieuvriendelijker worden aangezien er minder warmte verloren gaat en zo een betere plaats krijgen op de huizenmarkt. Ook voor andere glaswerken, zoals bij schade door vandalisme, inbraak of condensatie kunt u steeds op ons vakmanschap rekenen.

Glasbedrijf Reniers Tervuren

Uw glas op maat is onze specialiteit. Wij verzorgen dan ook alle werken en leveren een correcte prijs-kwaliteit. Zo kan u snel weer genieten van een glashelder resultaat.

BTW:BE 0727.335.197

Contacteer ons

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0475 66 51 90
Leuvensesteenweg 98 A 201 3080 Tervuren

Gratis offerte

Contacteer glasbedrijf Glaswerken Reniers voor al uw vragen over glas op maat en het maken van een afspraak. Bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier.