Glaswerken voor grote en kleine projecten

Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor uw glasbehoeften.

Glaswerken voor grote en kleine projecten

Met de steeds strenger wordende energienormen voor nieuwe woningen en de wettelijke normen voor grote renovatieprojecten, is het van cruciaal belang om hiermee rekening te houden. 

Bij Glaswerken Reniers bieden wij professionele glaswerken aan, zodat u samen met ons de eerste stappen kunt zetten naar een energiezuinige woning. Door te kiezen voor onze diensten draagt u niet alleen bij aan het behoud van het milieu, maar zult u ook merken dat uw energierekening drastisch zal dalen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor uw glasbehoeften. 

Milieuvriendelijk bouwen

Het bouwen en renoveren van energiebesparende en milieuvriendelijke woningen en gebouwen is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig als voorheen. Daarom bieden wij met ons glasbedrijf perfecte glaswerken aan zowel voor huizen als bedrijven. De normen zijn strenger geworden omdat er via ramen en deuren veel energieverlies optreedt. Bij Glaswerken Reniers zorgen wij voor perfect passend glaswerk dat volledig klaar is om te plaatsen, vervaardigd in ons eigen atelier. Glas op maat is een van onze specialiteiten. Samen met u streven we naar een eindresultaat dat aan uw wensen voldoet, met aandacht voor uw budget. 

Oog voor detail

Met veel zorg en aandacht plaatsen wij het glaswerk en streven we naar een perfecte afwerking op elk gebied. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat elke werf netjes wordt achtergelaten. Samen met u streven we naar een glashelder resultaat dat volledig volgens plan is. Het is daarom raadzaam om vooraf een afspraak te maken, zodat we alle details kunnen bespreken, advies kunnen geven en uw budget kunnen bepalen. U kunt rekenen op onze toewijding om u een uitstekende service te bieden.

Concurrentiële prijzen

Naast het leveren van kwaliteit en het bieden van optimale service, hanteren wij bij Glaswerken Reniers ook zeer concurrentiële prijzen voor onze klanten. Wanneer u voor ons kiest, kunt u er dus op vertrouwen dat u topkwaliteit krijgt tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Wenst u deskundig advies op het gebied van glaswerken? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze contactpagina. Neem ook gerust een kijkje naar onze eerdere projecten en wordt een van onze vele tevreden klanten.

Glasbedrijf Reniers Tervuren

Uw glas op maat is onze specialiteit. Wij verzorgen dan ook alle werken en leveren een correcte prijs-kwaliteit. Zo kan u snel weer genieten van een glashelder resultaat.

BTW:BE 0727.335.197

Contacteer ons

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0475 66 51 90
Leuvensesteenweg 98 A 201 3080 Tervuren

Gratis offerte

Contacteer glasbedrijf Glaswerken Reniers voor al uw vragen over glas op maat en het maken van een afspraak. Bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier.