Leveranciers

We werken nauw samen met hen om topkwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs

Onze partners

Samen met hun betrouwbare leveranciers van glas zorgt Glaswerken Reniers in Tervuren voor perfecte glaswerken op maat. Maak vandaag een afspraak voor uw woning of kantoorgebouw.

Sterk en duurzaam

Onze leveranciers van glas spelen een cruciale rol in ons vermogen om dag in dag uit onze diensten aan te bieden. Ze leveren materialen die niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar ook betaalbaar. In samenwerking met ons deskundige team streven we naar een eindresultaat dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen, met een perfecte plaatsing waarbij we oog hebben voor elk detail.

In ons eigen atelier kunnen we het geleverde glas bewerken en op maat snijden, zodat het perfect aansluit bij uw woning of kantoorgebouw. Bovendien komen we persoonlijk langs voor een nauwkeurige opmeting en bieden we professioneel totaaladvies. Samen met u streven wij naar een glashelder resultaat waar u tevreden over zult zijn.

Glasbedrijf Reniers Tervuren

Uw glas op maat is onze specialiteit. Wij verzorgen dan ook alle werken en leveren een correcte prijs-kwaliteit. Zo kan u snel weer genieten van een glashelder resultaat.

BTW:BE 0727.335.197

Contacteer ons

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Tel: 0475 66 51 90
Leuvensesteenweg 98 A 201 3080 Tervuren

Gratis offerte

Contacteer glasbedrijf Glaswerken Reniers voor al uw vragen over glas op maat en het maken van een afspraak. Bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier.